Enter your search terms:
Top
 

Ce servicii va oferim

Campanii BTL

Sampling/Leafleting

In hyper sau supermaket-uri, magazine de cartier, horeca, targuri sau orice alta locatie, aceaste metode de comunicare pot activa, prin creativitate si mesaj, potentialii consumatori.

Exemple
Strategie/ Campanii BTL

Campanii in magazine

Prin campaniile in-store ducem comunicarea la un alt nivel, prin importanta diferentierii in modul in care brandurile comunica cu shopperul, oportunitati, pe cine vrem sa fidelizam, ce alt target ne dorim sa recrutam.

Exemple
Perceptie

Mystery Shopper

Vanzarile pot creste prin fidelizarea clientilor. Un client satisfacut se intoarce in magazin, unul nemultumit impartaseste experienta lui negativa unui numar de cel putin 4 persoane. Va putem furniza o imagine reala a performantelor serviciilor dvs., evaluate intr-un mod discret si profesionist.

Exemple
Comunicare

Evenimente

Evenimentele creeaza o relatie personala cu publicul, ramanand unul dintre cele mai eficiente instrumente care va stau la dispozitie. Avand alaturi o echipa de furnizori profesionisti, abordam original si inventiv orice eveniment pentru a intrece perceptia publicului legata de produs/serviciu.

Exemple
Comunicare

Targuri/Expozitii

Prin intermediul targurilor si a expozitiilor, companiile isi pot promova, lansa si vinde produsele si serviciile oferite. Noi va putem oferi toate serviciile necesare unei prezente elegante, profitabile si memorabile in cadrul acestor targuri/expozitii.

Exemple
Creativitate

Creatie/Grafica/Design/Idei

Pentru ca orice brand/produs/serviciu are nevoie si de estetica, va oferim servicii remarcabile de creatie publicitara si creatie grafica, care sa comunice mesajul dvs. intr-un mod cat mai placut grafic si convingator ca text pentru consumator.

Exemple
Online

Platforma online auditare/raportare

Am implementat o platforma online pentru gestiunea in timp real a proiectelor, ce permite o viziune clara asupra activitatii in cadrul unei campanii si implementarea unor schimbari/decizii in timp real.

Exemple
Productie publicitara

POSM Standuri

Oferim servicii complete decrealizare standuri expozitionale personalizate, elegante, cu print de calitate exceptionala, usor de transportat, montat/demontat.

Exemple